070-530 06 85

Byggtjänster inom tillbyggnad & renovering

Runt om i Stockholm, i Tumba,Botkyrka, Huddinge och Rönninge finns lägenheter,hus och fastigheter som vi renoverat och byggt om ,villor och stugor där vi gjort tillbyggnader. Med vår breda kompetens och vårt stora kontaktnät av hantverkare  alltid ge våra kunder ett mycket välutfört arbete.

Bland våra kunder återfinns såväl privatpersoner som företag, här finns villaägare och jordbrukare. Vare sig jobbet gäller lägenheter,lager,kontor eller stallbyggnader, oavsett om du är i behov av en köksrenovering eller om kontoret behöver rustas upp,

Vi kan hantverket och vi har kunnandet som krävs för att bemöta just dina behov. Vi och våra samarbetspartner besitter specialkunskaperna som gör att vi kan se och hjälpa er att förverkliga era drömmar och önskemål och omsätta dem i praktik.

När man ska renovera eller göra en ombyggnad så hjälper vi gärna till och ger tips och råd. Tillsammans lägger lägger vi upp en plan på vad som krävs för att ombyggnaden skall gå så smidigt som möjligt och att budgeten för renoveringen hållas.Målet med projektet är att det skall förverkliga eller överträffa de de drömmar ni har om slutresultatet.

Ring oss så berättar vi mer tel 070-530 06 85

avdrag

Vi erbjuder ett flertal olika flexibla byggtjänster till våra kunder