070-530 06 85

Köksrenovering Stockholm

Vi är proffs på att renovera kök i Stockholm

Vi erbjuder köksrenovering i Stockholm för privatpersoner och företag. Välkommen att kontakta oss för en gratis rådgivning där vi tillsammans skräddarsyr den kökslösning som uppfyller dina drömmar och behov.

Totalentreprenad för köksrenovering
Köksrenovering är inget litet projekt och dessutom ska köket användas under lång tid. Köket är viktigt eftersom det är familjens mötesplats. I köket möts vi för att umgås med vänner och familj och är på så sätt ett väldigt viktig del av hemmet.
Vi erbjuder en totalentreprenad  för köksrenovering som innefattar allt ifrån rivning,montering av kökssnickerier ommålning av väggar och tak till kakelsättning,golvläggning m.m.

Vi utgår från era önskemål och vår erfarenhet av att ha renoverat mer är 100 kök de senaste åren och tillsammans går vi igenom
hur ni vill ha erat drömkök gällande färger val av skåp samt design allt för att det nya köket skall passa era behov.

Vi bygger och monterar allt från moderna till traditionella kök med enastående lösningar från alla möjliga kökstillverkare såsom IKEA, Marbodal,Noblessa m.fl. Vi försöker alltid att ge våra kunder det där lilla extra. Våra erfarna köksinredare vill gärna vara med hjälpa er att få ert drömkök.

Vill ni ha hjälp av proffs ring oss Tel 070-530 06 85

avdrag

Vi erbjuder ett flertal olika flexibla byggtjänster till våra kunder