070-530 06 85

Golvläggning

I hela Stor-Stockholm som så många andra städer har värdet på renoverade lägenheter och hus ökat rejält de senaste åren och det blir allt vanligare att man renoverar sitt hus eller lägenhet innan man lägger ut det till försäljning, för att på så sätt öka värdet och få mer betalt .Ofta gör man en liten investering som höjer priset på huset eller lägenheten med tiotusentals kronor. En väldigt viktig del av husets karaktär ligger i golven, de avgör en stor del av känslan i huset. Det kan därför vara en bra ide att lägga in nya golv, både om du planerar att sälja ditt hus, eller om du bara vill få fräscha upp ditt hus.

Din golvläggare i Stockholm,Botkyrka, Huddinge, Rönninge

Om du letar efter ett proffs gällande golvinläggning har du kommit rätt. Bygg & Montageservice har många års erfarenhet av golvläggning av alla sorters parkett och trägolv. Vi lägger alltid stort engagemang i varje uppdrag som vi åtar oss för att kunna ge alla våra kunder ett perfekt resultat.

Vi anpassar våra tjänster efter varje kunds egna önskemål, visioner och budget. Vi vill att det ska vara prisvärt att anlita oss.

Vi är säkra på att vi alltid gör välutförda arbeten och lämnar alltid två års garanti på alla våra arbeten.

Ring oss så berättar vi mer tel 070-530 06 85

avdrag

Vi erbjuder ett flertal olika flexibla byggtjänster till våra kunder